"Zavar a jelenléte, zavarnak a rezgései" - kiválasztás volt a VV5-ben

vv5
Vágólapra másolva!
November 27-én három voksot kapott Vera, és ez elég is volt neki arra, hogy kiválasztott legyen a Való Világ műsorában, így ő lesz a következő párbaj egyik résztvevője.
Vágólapra másolva!

"Veronikával szembeni ellenszenvem változatlanul fennáll" - kezdte Vera az RTL Klub valóságshow-jának november 27-i kiválasztását, majd a nevezett lány ballagott ki, és visszaadta a jelet, az unszimpátia tehát kölcsönös. Miután a két fekete hajú lány egymásra tett, jött egy szőke, Kinga, aki egy szőkének, Seherezádénak szólt be. Az említett lakótárs következett a sorban: "elkényeztetett, neveletlen lánynak tartalak, aki konfliktusokban buta, böszme módon próbál degradálni" - mondta, és Kingát nevezte meg.

Csaba jött az acsarkodó lányok után, az őt gyakran bántó Attilára tett, aki viszont mást talált meg. "Bármit elmondunk neki, fél órán belül visszahalljuk másoktól, így Annamária, itt a jel, amit a múltkor kértél" - mondta. Annamari visszaadta a jelölést: "Nála szarabb taktikust én még nem láttam, szívesen látnám a villán kívül" - jelezte.

rtl

Fecó szerint Veronika a legnagyobb taktikus a villában, szerinte Alekosz exe csak érdekből barátkozik olyanokkal, akiket erősnek hisz. Gergő jött: "zavar a jelenléte, zavarnak a rezgései, nem kerek tőle a villa, hanem szögletes" - jelentette be határozottan, és Verára (a képen) tett. Péter sóhajtásával szélmalmot lehetett volna indítani, majd Annamari képe mellé tett. A védettség miatt nyugodt Eszter fejezte be a sort, Verára pakolt, "nem tetszik az arcod, amit mostanában mutatsz" - magyarázattal.

"Biztos voltam benne, hogy én kapom a legtöbb jelet. Nem örülök neki, de elkerülhetetlen volt a párbaj" - kommentálta a döntést Vera.

Nézegesse tévés blogunkat is: mennyibe kerül egy epizód Barátok közt?