Egyre sötétebb a Jóban Rosszban

Vágólapra másolva!
A Jóban Rosszban újabb epizódjaiban egyre több negatív szereplő tűnik fel - közölte a produkció. Mihályfi Balázs például egyszerre két gonosz karaktert visz.
Vágólapra másolva!

Mihályfi Balázsból kettő van: a Jóban Rosszban színésze először Fehér Richárdot formálta meg, majd a gonosz üzletember még gonoszabb testvérét, Konrádot. Most az ikerpár egyszerre kerül képernyőre - tudatta a Tv2.

Mihályfi Balázs egyformán szereti Konrád és Richárd karakterét. "Szerencsére mindkét karakter egyformán gonosz, ezért nagyon szeretem őket. Talán Konrádban kicsivel több lehetőség van, érdekesebb a személyisége, a Csillagvirág Klinikán több minden történik vele. Szakmailag nem okoz plusz fejtörést, hogy a sorozaton belül két karaktert formázok meg. Technikailag sem bonyolult megoldani, hiszen külön-külön felveszik a jeleneteket, viszont azért kicsi cselre volt szükség, hiszen Konrád bajuszt és szakállat visel, míg Richárdnak nincs arcszőrzete" - tette hozzá a színész.

tv2

A Jóban Rosszban legjobb nézettségét a terrortámoadásos időszakban érte el, így a decemberi epizódokban egyre több negatív szereplő tűnik fel - jelezte a produkció.

Nézze meg tévés blogunkat is!