Tom Jones öregedő nőcsábászt alakít

Vágólapra másolva!
A novemberben Budapesten is megfordult énekest jövőre egy komédiasorozatban láthatja a brit közönség.
Vágólapra másolva!

A múlt héten kiderült, hogy Tom Jones lesz a The Voice UK című énekes tehetségkutató műsor egyik zsűritagja, most pedig egy másik tévés produkció főszereplőjeként bukkant fel a neve: a 2012-ben a brit Sky Artson induló - egyelőre King of Neds munkacímen futó - sorozatban fog egy öregedő nőcsábászt játszani. Az énekes karaktere körül számos nő zsong majd, ő azonban várhatóan meg fog állapodni gyerekkori szerelménél, akit Alison Steadman alakít.

A figura sokban emlékeztet a hetvenegy éves Jonesra, aki már tizenéves kora óta együtt van jelenlegi feleségével, közben azonban számos hosszabb-rövidebb viszonya volt. "Nem önmagát fogja játszani, de a karakterének személyisége nem esik fényévekre az övétől" - mondta a Sun magazinnak a produkció egyik munkatársa.

Jonest többször láthatta már a közönség színészi szerepben is, de mindenképpen a King of Neds lesz az első komolyabb munkája - korábban néhány sorozat egy-egy epizódjában tűnt fel, az amerikai nézők számára bizonyára 1984-es alakítása volt a legemlékezetesebb, melyet a Fantasy Island-ben nyújtott.