Marasztalják Ashton Kutchert a Két pasi - meg egy kicsiben

Vágólapra másolva!
A Két pasi - meg egy kicsi kreátora, Chuck Lorre sokat kockáztatott Charlie Sheen kirúgásával és Ashton Kutcher leigazolásával, de úgy véli, jól döntött, és újabb évre leszerződtetné Kutchert.
Vágólapra másolva!

Chuck Lorre kockáztatott azzal, hogy kiadta a szétcsúszott Charlie Sheen útját (a színész később százmillió dollárra perelte a sorozat szülőatyját és a Warner Bros. Televisiont) és Ashton Kutchert tette helyre a Két pasi - meg egy kicsi-ben, de úgy véli, jól döntött, és újabb évre leszerződtetné a fiatal színészt - írta a Hollywood Reporter. Lorre elmesélte, hogy első, áprilisi találkozásuk előtt azt gondolta, hogy Kutcher túl komoly ember egy ilyen komédiába, de a megbeszélést követően már hívta is producertársait, jelezve, hogy "a fickó lenyűgöző". A sorozat ötletgazdája elárulta, hogy az első Sheen nélküli adás napján rettentő ideges volt, nagy volt a tét, de már örül, hogy váltottak.

cbs

Mivel a Két pasi - meg egy kicsi mostanában 19 milliós átlaggal megy az USA-ban, 22 százalékkal jobb a nézettség, mint a Charlie Sheennel felvett utolsó évad során, várható volt, hogy a produkció új ajánlattal keresi meg Ashton Kutchert.