Szujó Zoltán csatornát válthat

Vágólapra másolva!
Az RTL Klubnál lehúzott tizenegy év után az MTV-hez kerülhet Szujó Zoltán, legalábbis az [origo] információi szerint. Szujó szerint a helyzet még képlékeny, de továbbra is erősen elhivatott a Forma-1 iránt, így nem zárkózna el a sportághoz köthető munkától.
Vágólapra másolva!

Mint korábban megírtuk, 2012-től 2016-ig az m1 közszolgálati MTV-re kerül a Forma-1-es világbajnoki futamok közvetítése, így a Magyar Nagydíjé is. Az erről szóló megállapodást Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója és Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója írta alá.

Az [origo] MTVA-s forrásból úgy tudja, hogy Szujó Zoltán neve is szóba került a Forma-1-gyel kapcsolatban. "Tíz évig csináltam, nagyon elkötelezett vagyok a sportág iránt, szívesen folytatnám a Forma-1-hez kapcsolódó munkát. Jelenleg azonban semmilyen konkrét dologról nem tudok beszámolni, találgatásokba nem szeretnék bocsátkozni" - mondta megkeresésünkre. Kérdésünkre elmesélte, hogy a Reggeli megszűnése az RTL-nél egyfajta gyászreakciót váltott ki nála, most "hagyja egy picit letisztulni a dolgokat."

rtl

"Én a Forma-1-nek köszönhetem azt, aki vagyok a médiában, mert a Nemzeti Vágta, a Reggeli, a Dominó-napok is szép munkák voltak, de mégiscsak a Forma-1-gyel kötnek össze a nézők. Szóba került a nevem az MTV-nél, de semmi konkrétum nincs. Ez egyfajta álommunka, megértem, ha a sportágat kedvelő többi kolléga nem szeretne elszalasztani egy ilyen alkalmat" - tette hozzá.