"Vera kezd megbolondulni a villában" - elemzik a VV5-öt a kiesők

Vágólapra másolva!
December 23-án kiválasztás lesz az RTL Klub valóságshow-jában. A jelek szerint Verát vagy egyből párbajozni küldik a lakótársak, vagy úgy taktikáznak, hogy őt vigye ki egy erősebb játékos. Két volt szereplőt kérdeztünk az esélyekről.
Vágólapra másolva!

Veronika esett ki legutóbb a Való Világ-ból, így frissek még az élményei. "Két variációt tartok valószínűnek mára. Vera lesz a kiválasztott, vagy Gergő, de ha utóbbi, akkor viszi ki magával Verát. Korábban beszéltünk benn arról, hogy ő kivinné, és akkor Verának nem lenne esélye a kihíváson taktikázni, nem lenne esélye arra, hogy visszatérjen. Élőben borzalmas, nagyon durván elviselhetetlen, hiteltelen, undorító nő, ráadásul nagyon rosszindulatú. A villalét elején nem volt még ilyen, akkor normálisabb volt. Komolyan mondom, kezd megbolondulni a villában, nagyon hülyén viselkedik, már jó percei sincsenek. Jöjjön csak ki, ki lesz miről beszélnem vele!" - közölte a legutóbbi párbaj vesztese.

Szerinte Csaba fogja nyerni a valóságshow-t, de Petinek drukkol, neki fog kampányolni. Veronika elmesélte, olyan pörgés van körülötte, hogy nem volt ideje tévézni, nem látott még összefoglalót négy nap alatt.

Annamária már néhány hete kinn van, de ő sem látja másképp a helyzetet. "Vagy egyből rárakják a jeleket Verára, vagy Gergő lesz a kiválasztott, de mindkét esetben Vera marad kinn. Túlzottan lejáratta magát, és míg elsőre el tudta játszani, hogy megváltozik, ez másodjára nem sikerül majd. Nagyon régóta undorodik tőle a díszes társaság, az igénytelenség, amit ő képvisel, az borzalmas. Nem figyel oda a saját higiéniájára, egészségügyi dolgait szanaszét találtuk meg a villában, fehérneműje szétdobálva hever az ágya körül. Ahogy beszél, az alapján olyan, mintha egyszerűen bekattant volna. Én az első pillanattól kezdve nem jöttem ki vele, kétszínűségét nem tudtam sokáig tolerálni" - emlékezett a lány.

Annamari szerint Csaba vagy Seherezádé nyeri majd a VV5-öt. "Utóbbi kis temperamentumos, kedves csaj, előbbi meg nagyon őszinte, ami az ő korosztályában ritka, csupa szív, csupa lélek ember" - vélte.