Kiadják Mexikónak a feleséggyilkossággal vádolt producert

Vágólapra másolva!
A Survivor egyik volt producere, Bruce Beresford-Redman beletörődött, hogy egy mexikói bíróság tárgyalja ügyét. Amennyiben bűnösnek bizonyul, akár 30 évet is kaphat.
Vágólapra másolva!

A 40 éves Bruce Beresford-Redman feleségével, a brazil restaurátor Mónica Burgosszal, illetve két gyerekükkel 2010-ben a mexikói Cancúnban nyaralt, amikor az asszony eltűnt. A bejelentés után három nappal találták meg a testet a szálloda szennyvíztárolójában, meztelenül és véresen, erőszak egyértelmű nyomaival - írja a terra.com.

A férfi útlevelét ekkor bevonták, a vizsgálat megkezdődött, de két héttel később a szabadlábon védekező producer mégis átjutott a határon. Beresford-Redmant szándékos emberöléssel vádolták, azzal, hogy a felesége után járó életbiztosítást akarta felvenni, így akarta megszerezni a két gyerek felügyeleti jogát. A vádirat szerint egy munkatársnőjével intim viszonyt is folytatott azokban az időkben.

A napokban egy Los Angeles-i bíróság úgy ítélte meg, hogy a Survivor nemzetközi formátum egyik producereként ismert férfit ki kell adni a mexikói hatóságoknak. A tévés szakember ügyvédje, Richard Hirsch jelezte, hogy fellebbezhetnének, de inkább beletörődnek, és vállalják, hogy egy cancúni bíróságon tisztázzák majd az ügyet.

Amennyiben a bíróság bűnösnek találja a producert, akár 30 év fegyházat is kaphat.