Bő egymillió háztartásban fogható már a Megamax

Vágólapra másolva!
Január 5-től elindult a Megamax a Magyar Telekom platformjain, és ezzel már több mint egymillió magyarországi háztartásban érhető el a csatorna.
Vágólapra másolva!

Elindult a Megamax is a Magyar Telekom platformjain, így több mint egymillió hazai háztartásban érhető el. Emellett további két Chello-csatornával bővült a Magyar Telekom kínálata, január 5-től ugyanis a Filmmúzeum és a Spektrum HD csatornák is bekerültek a digitális és műholdas csatornakiosztásba, valamint az IPTV-s kínálatba.

Málnay B. Levente, a Megamaxot működtető Chello Central Europe vezérigazgatója elmondta, hogy örül az új együttműködésnek, mert szerinte a Megamax műsorkínálata egyedi a hazai televíziós piacon. "A világ legnagyobb forgalmazóival dolgozunk együtt, hogy a legnépszerűbb műsorokat bemutassuk a fiatal közönségnek, és bízunk benne, hogy a csatorna rövid időn belül piacvezető lesz a saját célcsoportjában. Tavaly áprilisi indulása óta a Megamax lefedettsége jelentősen megnőtt, hiszen immár több mint egymillió háztartásban érhető el."

Az együttműködésnek köszönhetően több mint 770 ezer T-Home tévészolgáltatásra előfizető háztartásban válik elérhető a Megamax csatorna.

Az Origo Zrt. tulajdonosa a Magyar Telekom.