Vonaton rabolták ki az X-Faktor énekesét

Vágólapra másolva!
Baricz Gergő Kolozsvárról utazott Budapestre, a vonaton elszunnyadt: elvitték a laptopját, csomagját, de még a jegyét is, így újat kellett vennie.
Vágólapra másolva!

"Vonattal indultam Magyarországra, Kolozsvár után visszamentem a fülkémbe. Első osztályon utaztam, a sógorom fizette, mert ragaszkodott hozzá, hogy kipróbáljam. Csak én voltam ott, meg egy szerelmespár, így egy egész fülke jutott nekem. Lefeküdtem, leraktam a cuccaimat, és elaludtam, amikor felébredtem, nem sok minden maradt körülöttem" - mesélte az énekes a Borsnak. Egy laptopot és egy kézipoggyászt vittek el tőle.

"A legmegdöbbentőbb az volt, hogy a laptop fülhallgatója a fülemben volt, a gépből kihúzták, ott fityegett a fülemből, a végén meg nem volt semmi. Körbefutottam a vonaton, kérdeztem a kalauzokat, hogy mit tehetek, de azt mondták, hogy semmit. Ráadásul a jegyemet is elvitték, újat kellett vennem Biharkeresztesen. Végül a magyar kalauzoknál tudtam feljelentést tenni, de sajnos azóta sincs előrelépés. Hál' istennek az iratok a zsebemben voltak, így legalább azok megmaradtak" - tette hozzá.

Olvasnivaló: "Soha nem költöznék be egy ilyen műsorba" - X-faktorosok a VV5-ről