Mégis folytatnák a Csillagközi rombolót

Vágólapra másolva!
A SyFy bő fél éve leforgatta a Battlestar Galactica: Blood and Chrome című Csillagközi romboló-spinoffot - a hosszú csend miatt sokan letettek arról, hogy ebből sorozat lesz. Februárra talán megszületik a döntés.
Vágólapra másolva!

Mint korábban megírtuk, 2011-ben a SyFy Bordán Lilivel leforgatta a Battlestar Galactica: Blood and Chrome című Csillagközi romboló-spinoffot - azonban a bejelentés egy éve volt, a pilot kész fél éve, és a nagy csend miatt sok sci-fi-rajongó letett arról, hogy sorozat készül belőle.

A főszerepbe William Adamát (Luke Pasqualino, Skins) helyező pilot indulása miatt azért is aggódtak a Battlestar Galactica kedvelői, mert az első spinoff, a Caprica nem hozta az elvárt számokat, csalódást keltett, hamar el is kaszálták. A pilotot producere David Eich volt, Jonas Pate (Tiszta szívvel foci) rendezte, a sztorit pedig az a Michael Taylor írta, aki korábban a Csillagközi romboló-n dolgozott. Nekünk a sorozat azért volt fontos, mert komolyabb szerepet kapott benne a magyar Bordán Lili.

Forrás: www.whoischerry.com

Mark Stern, a SyFy programigazgatója azzal nyugtatta a reményt már-már feladó rajongókat, hogy nincs elkaszálva a sorozatterv, minden az anyagiakon múlik. Reményei szerint februárban tisztábban látnak majd, akkor jöhet a bejelentés is, addig azonban össze kell szedniük a megfelelő összeget a gyártási költségekre, miközben ebben a történetben a SyFy egyben megrendelő és gyártó is. Az illetékes vezetők nem tűntek nagyon izgatottnak, állítólag csak novemberben nézték meg a nyáron felvett pilotot - semmiképp nem állítható, hogy elsiették volna.

Olvasnivaló: Magyar lányra figyeltek az amerikai sci-fi-rajongók