Nem megy Fábryhoz a viszkis rabló

Vágólapra másolva!
Január 31-én szabadul a viszkis rabló néven ismert Ambrus Attila. Az Új Ász szerint Fábry új show-jába is elmegy, de valójában ott Bereményi Géza és Nagy Péter lesznek a vendégek.
Vágólapra másolva!

Fábry Sándor egyik korábbi műsorában vendégeskedett Ambrus Attila ügyvédje, dr. Magyar György, és a produkcióban utalt arra, hogy ha a Viszkis kiszabadul, tisztelete jeléül talán éppen a showmannél számolna be először a börtönélményeiről - írja a Story Online az Új Ászra hivatkozva. Utóbbi lap szerint az ügyvéd nem tartja kizártnak, hogy a rabló a showmannél kezdjen. "Ki tudja? Nincs kizárva semmi! Éppen ezért azt a felvetést, hogy előbb vagy utóbb sor kerülhet közöttük egy ilyen randevúra, sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom" - jelentette ki Magyar.

Az [origo] kérdésére dr. Magyar György irodájánál közölték, hogy Ambrus már nem áll kapcsolatban az ügyvéddel, így utóbbi a viszkis sajtómegjelenésekkel sem foglalkozik. Megkerestük Fábry Sándort is, aki szerint a viszkis egy "érdekes pali, de mégiscsak egy bűnöző", és nem feltétlenül kellene egy közszolgálati show-t vele kezdeni. A showman elmondta, hogy az első adásban a hosszabb idő után új dalokat író Bereményi Géza és Nagy Péter lesznek a vendégei - erről többet itt olvashat.