Alföldi Róbert különös gyerekkoráról mesélt a TV2-n

Vágólapra másolva!
A Propaganda negyedik adásában Alföldi Róbert mellett volt osztálytársa és osztályfőnöke mesélt a színész-rendező gyerekkoráról, a Nemzeti Színház igazgatója pedig elmondta, hogy a megszokott környezetéhez, tárgyaihoz nagyon ragaszkodik, így nem forradalmárnak, hanem kispolgárnak érzi magát.
Vágólapra másolva!

A Propaganda negyedik, január 10-i adásában Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház igazgatója és Vincze Gábor paralimpikon cselgáncsozó volt Till Attila riportalanya. Előbbit a TV2 műsorvezetője hazavitte volna szülőfalujába, hogy régi emlékekről faggassa, de Alföldi bevallotta, hogy harminc éve nem járt arra, és kifejezetten szorong, ha arra gondol, hogy vissza kell térnie oda. "Nagyon durván eltépsz valamit, amikor egy nagyon pici falu közegéből tizennégy évesen nagyvárosba költözöl" - vélte, hozzátéve, hogy nem menne vissza, "mert valami olyannal szembesül, amit elvesztett".

"A gyerekkorom legfőbb élménye, hogy ufó voltam. A családom nem nagyon értette, hogy mit akarok, az iskolában sem tudták, egyszóval ufó-élményem volt végig" - magyarázta. A TV2 műsorvezetője egy volt osztálytársat és az osztályfőnököt is megszólaltatja a műsorban, ők arra emlékeztek vidám kacagás közepette, hogy milyen füllentéseket hallottak a fiatal Alfölditől. Az adásban az igazgató arról is mesél, hogyan élte meg a politikai támadásokat, milyen a viszonya színészeivel, és miért indult a pozícióért.

A Propaganda 23.45-től lesz képernyőn.