D. Tóth Kriszta egy nyarát megkeserítette Geszti Péter slágere

Vágólapra másolva!
D. Tóth Krisztának húsz éve egy egész nyarát tette tönkre Geszti Péter az Ájlávjú-val, derül ki a DTK Show csütörtöki adásából, amelyben az x-faktoros mentor arról is mesél, hogy nem zavarják az internetes kommentelők véleményei.
Vágólapra másolva!

Geszti Péter lesz a DTK Show következő vendége. A zenész a show felvételén belátta, hogy megosztó személyiségnek számít, de ezt nem bánja. Noha osztják rendesen, érdekli az emberek véleménye. "Elolvasom az internetes kommenteket is. Sokat lehet belőlük tanulni, de próbálom kettéválasztani, hogy mi szól a személyemnek, és mi az éppen aktuális szerepnek, amit a tévében látnak az emberek" - mondta.

Forrás: MTVA, Zih Zsolt

Geszti Péter úgy érzi, más ember lett, amióta megnősült, és megszülettek a lányai. "A feleségem hihetetlen mennyiségű terhet vesz magára, a legtöbb férfi soha nem tudná végigcsinálni azt, amire egy anya képes. Összeabroncsozza azt, ami különben szétesne" - vélekedett az adásban.

A következő adás január 12-én, este 21 órától lesz az MTV-n, ismétlésben másnap délelőtt, illetve éjjel a Duna World csatornán.