A Való Világban népszerűsíti új vetélkedőjét az RTL Klub

VV5 Seherezádé 1 perc és nyersz!
Vágólapra másolva!
A Való Világ 5-ben a héten az RTL Klub új vetélkedőjével, az 1 perc és nyersz!-szel ismerkedhetnek a játékosok.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klubon hamarosan indul a Sebestyén Balázs vezette új vetélkedő, amelyben a versenyzőknek a legegyszerűbb hozzávalókból összeállított ügyességi feladatokat kell végrehajtaniuk, egy perc alatt. A játékosoknak olykor kekszeket kell egymásra pakolniuk a homlokukon (a képen), minél több vécépapírt kell magukra tekerniük, vagy éppen tollpihéket kell a levegőben tartaniuk, úgy, hogy nem érnek hozzájuk - a formátumról bővebben írtunk itt és itt.

rtlklub.sajtoklub.tv

A héten a Való Világ 5 versenyzői is megismerkedhetnek a feladatokkal: eleinte két csoportban gyakorolnak, de a vasárnapi - szintén Sebestyén Balázs által levezényelt - döntőben már egyénileg versenyeznek. A fődíj itt nem tízmillió forint - ahogy az eredeti játékban -, a nyertesek egy különleges programban részesülnek, amelynek keretében az éjszakát is a villán kívül tölthetik.

A feladatnak egyébként Eszter örült a legjobban, ő ugyanis a nyáron a vetélkedőbe is jelentkezni akart, de pont lekéste a határidőt - ennek ellenére az első napon Seherezádé és Csaba bizonyult a legügyesebbnek.