Összeállt a Megasztár zsűrije

Megasztár 6 Bereczki Zoltán Falusi Mariann
Vágólapra másolva!
Falusi Mariann és Bereczki Zoltán neve már korábban ismert volt, melléjük Bochkor Gábor és Mester Tamás érkezik a Megasztár 6 zsűrijébe.
Vágólapra másolva!

Teljessé vált a Megasztár 6 zsűrijének névsora: Falusi Mariann, Bereczki Zoltán, Bochkor Gábor és Mester Tamás véleményezi majd hétről hétre a versenyzők produkcióit - vagyis az előző szériához képest nem teljes mértékben cserélődött le a zsűri, Mester Tamás megmaradt a korábbi négyesből. A TV2-n február 10-én induló széria számos újdonság mellett a zsűri számára is új feladatokat hoz: az ítészek nemcsak döntenek és véleményt mondanak, de az élő adások heteiben - akárcsak a konkurens X-Faktor-ban - a versenyzők felkészítésben is intenzíven részt vesznek.

TV2

"Régóta követem a Megasztár-t, izgalmas lesz most belülről látni, a zsűri tagjaként részt venni a produkcióban. A tehetségkutatás mellett a műsor számomra a show-ról szól. Azt várom az énekesektől, hogy szórakoztassanak minket és a nézőket is" - mondta a TV2-nek Bochkor Gábor, az egyetlen, aki nem zenei vonalról került a zsűribe. Bereczki Zoltán már korábban beszélt az [origo]-nak elvárásairól, és a műsort vezető Liptai Claudia és Till Attila is nyilatkozott lapunknak.