Nem kell a Beugró a Viasat3-nak

Vágólapra másolva!
Újabb csatornát kell keresnie a Beugró-nak, amely korábban már megfordult az MTV-n, a TV2-n, a Cool tévén is. A Viasat3 2011-ben szerződött a produkcióval, egy év után elválnak útjaik.
Vágólapra másolva!

Új tévétársaságot kell keresnie a Beugró-nak, miután a Viasat3 nem szeretné meghosszabbítani a 2011 januárjában kötött szerződést. Az improvizációs színházi játék értelmiségi körökben népszerű, kedvelt, de nem hozza a tömeges nézettséget, így a Viasat3 előtt már megfordult az MTV-n, a TV2-n, a Cool tévén is, ami mindenképp magyar rekord.

beugro.tv

"Sokat köszönhet a Viasat3 a Beugró Plusz című műsornak, amely gyümölcsöző, kölcsönösen eredményes és kellemes együttműködésen alapult, mind Kapitány Ivánnal, mind pedig a műsor szereplőivel és annak stábjával. Sajnos azonban a nézettségi adatok összegzése során fájó szívvel láttuk, hogy a műsor az utóbbi időben már nem hozta azokat az eredményeket, amelyekre mindannyian számítottunk. Így hosszas mérlegelés után megszületett a döntés, hogy a Beugró Plusz című műsor lekerül a Viasat3 képernyőjéről. Az utolsó adást 2012. január elsején láthatták a nézők. Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik tehetségükkel, odaadásukkal és kreativitásukkal hozzájárultak ahhoz, hogy a műsor sikeressé válhasson a csatornán" - nyilatkozta Szőllőssy Gábor, a Viasat programigazgatója.

Tévés sztorija van? Látott valami furcsát, érdekeset? Mit kérdezne a tévécsatornáktól? Írja meg nekünk!