Vadállatok és óriáspatkányok lepik el az OzoneNetworköt

Vágólapra másolva!
A hónap utolsó hétvégéjén tematikus műsorokat ad az OzoneNetwork TV: január 28-án és 29-én vadállatok kerülnek képernyőre.
Vágólapra másolva!

Szombaton és vasárnap délutántól késő estig igazi vadakat, tigriseket, elefántokat, vaddisznókat, farkasokat (és patkányokat) mutat be az OzoneNetwork. Az Elárvult vadak az éghajlati katasztrófák, az erdőtüzek, vagy éppen orvvadászat következtében szülő nélkül maradt állatkölykök megmentésén fáradozók munkáját dokumentálja. Az India: A tigris birodalma című IMAX filmben a bengáli nagymacskák életét követhetjük nyomon, Jim Corbett történetén keresztül, aki kezdetben a tigrisek fogára, bundájára és szerveire vadászott, de aztán átállt az ő oldalukra.


Az Elefántköltöztetők című dokumentumfilm azt dolgozza fel, ahogy az ormányos állatokat útja Thaiföldről Ausztráliába szállítják, A Gyapjas és ormányos: Egy barátság története pedig egy elárvult elefántbébi és egy birka kapcsolatát mutatja be. A Vadkanvész Amerika ártalmas vaddisznóiról szól: ezek az állatok beköltöznek a városokba, megtámadják a háziállatokat, és az embereket is mindenhová követik.

Két farkasos filmmel is lesz a hétvégén, illetve A prémvadász és az Amazonas címe is beszédes. A Patkányszörnyek láttán pedig lehet borzongani, ebben a filmben azokat az amerikai nagyvárosokban megtalálható patkányokat láthatják, amik akár húszszor nagyobbak a szokásosnál.

Az OzoneNetwork az Origo Zrt. tévécsatornája.