VV Eszter megmondja, mi lesz a folytatás

VV5, Való Világ, Eszter a párbajon
Vágólapra másolva!
A Való Világ ügyvédnője alig pár szavazattal kapott kevesebbet, mint riválisa, Vera, de ezzel véget is ért neki a valóságshow. Igazi mélypontot benn egyszer élt csak át, semmit nem bánt meg, és megosztja az [origo]-val a következő hetek várható fejleményeit.
Vágólapra másolva!

"Felfokozott izgalmak után újdonság volt kinn minden, szokni kell a légkört, azt, hogy kijöttem a burokból" - mesélte az [origo] megkeresésére Eszter, aki két győztes párbaj után pár szavazattal bukott csak el a harmadikon. Barátnője és annak apja látogatta meg őket késő éjjel, a BeleValó című műsor felvétele után: ott volt édesanyja is, pezsgőt bontottak, majd hajnali négy körül próbálta aludni egy cseppet.

"Nem élem meg kudarcként a kiesést, méltó párbaj volt. Ha nagyobb százalékkülönbséggel esek ki, az rosszabb lett volna. Valahol még örülök neki, hogy így alakult: nem is mertem belegondolni a végső győzelembe. Mindig csak arra a feladatra koncentráltam, ami előttem volt, nem néztem távolabbra" - mesélte.

A kinti megítélésükről fogalmuk sincs odabenn: "Nem tudhattuk, milyen kinn a rólunk alkotott kép. Az sms-ek több mint ötven százalékát Kinga és Attila kapja naponta, a maradék kerül elosztásra a többiek közt. Engem általában a szerelmes szavakkal találtak meg: két külön borítékban gyűjtögettem a kivágott kis üzeneteket, az egyikben azok voltak, amelyek a játékra vonatkoztak, a másikban az udvarlós, szerelmes sms-ek. Ha épp arra vágytam, hogy picit szeressenek, akkor ezeket olvasgattam" - emlékezett. Szerinte a villában "minden csepp érzelem nagyon sokat számít.".

A tér tényleg szűkös volt neki. "Én is így éreztem, mennyivel kisebb a ház, mint amilyennek láttam korábban, a tévéképernyőn át. Ahogy egyre fogytunk, persze szellősebb lett, de akkor is be voltunk zárva, persze saját akaratunkból. A kupolán keresztül néha láttunk egy madarat, egy repülőt, egy felhőt... benn átértékeltünk mindent. Önkéntes rabság volt, de majdnem minden pillanatát élveztem" - magyarázta.

Igazán komoly mélypont csak egyszer volt nála, egyik éjszaka, lefekvés előtt tűnődött el azon, hogy mit akar valójában, mit keres a játékban, ellenséges közegben. "Összeszokott csapat mellé kerültem be, hátrányos helyzet volt, nem is akartak befogadni. Ez az ellenszenv nem az én személyemnek szólt: a későn érkezett Csabát sem akarták megismerni, hasonló volt a helyzete. Én bementem, és rövidre rá már ki is választottak, hogy menjek párbajra" - emlékezett. Azt, hogy értelmiségi, Vera hozta fel ellene, úgymond vádként, azt magyarázva, hogy fölényes, lekezelő, büszke a diplomáira, és inkább beszéljen magyarul. "Több esetben abból voltak félreértések, hogy túl összetetten fejeztem ki magam. Egy idő után rászoktam a tőmondatokra" - jelezte.

Négy fiú után most végre lány nyer?

Vera pornós castingfilmjéről már hallott kiesése után, de erről persze bent nem tud senki. "Ez engem azért meglep egy kicsit. Bárki bármit csinálhat, nyilván meg volt az oka, de akkor is vállalni kell a múltat, nem letagadni. Ettől kezdve Vera összes benti kijelentése az erkölcsről, az őszinteségről, igencsak megkérdőjeleződik" - vélte.

Esztert a végén arra kértük, hogy tippelje meg, mi lesz a folytatás. Az ügyvédnő szerint a következő párbajon két lány fog menni, Kinga és Seherezádé, előbbi lesz a kieső. Utána várható egy férfias összecsapás, a kezdetben jó kapcsolatban lévő, később többször összekapó Attila és Fecó megy ki, majd előbbi tér vissza a villába. Eszter szerint Verára vár még egy párbaj, de ott már ki is esik, Csaba lesz a győztes. A hármas döntőbe Seherezádét, Attilát és Csabát várja, bízik benne, hogy ezúttal lány - tehát a barátnője - nyeri a Való Világ-ot.

Tévés sztorija van? Látott valami furcsát, érdekeset? Mit kérdezne a tévécsatornáktól? Írja meg nekünk!