Ezúttal mindenki bőszen küzdött a Való Világ-védettségért

Való Világ, VV5, Aréna, Attila és Csaba a védettségért párbajozott
Vágólapra másolva!
Korábban többször akadt olyan, aki taktikai okok miatt nem dobta be magát a VV5 védettségi játékán - ezúttal azonban mindenki komolyan vette.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt hónapokban többször akadt olyan villalakó, aki taktikai okok, stratégiai szempontok, szövetségek miatt nem dobott be mindent a VV5 védettségi játékán: a február 1-jei adásra azonban már csak hatan maradtak, és mindenki magáért küzdött.

Az arénában a lila kendőért ment a harc. Az első fordulóban olyan kvízkérdésekre kellett válaszolniuk a reality szereplőinek, mint melyik a periódusos rendszer első eleme vagy melyik folyónak hosszabb a magyarországi szakasza. A helyes válaszok után a puzzle-darabokat kaptak, amelyekből időre ki kellett rakni a VV5 logóját. Ezt a feladatot Attila és Csaba teljesítették leggyorsabban, ők mentek a döntőbe, ahol egy forgó, mozgó, több hordónyi méretű hengeren kellett minél tovább állniuk: ki egyensúlyát vesztette, lehullott. Két nyert menet kellett a védettségez, Attila végül legyőzte a korábban több aréna-küzdelmet nyerő ellenfelét, így rá tíz nyugodt nap vár, sem a kiválasztáson, sem a kihíváson nem kell izgulnia.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Csaba és Attila harca a védettségért

Tévés sztorija van? Látott valami furcsát, érdekeset? Mit kérdezne a tévécsatornáktól? Írja meg nekünk!