Fizetéscsökkentés a Barátok köztnél

Ábrahám Edit, Berényi Klaudia, Barátok Közt
Vágólapra másolva!
Egy stábértekezleten bejelentették, hogy leépítés várható, és költségmegszorítás is lesz. 13 százalékkal csökkentették a fizetéseket, és a cafeteriát is elvették a Grundy UFA által gyártott szappanoperánál.
Vágólapra másolva!

Egy Barátok közt-stábértekezleten jelentették be, hogy leépítésre és költségmegszorításra kell felkészülnie a stábnak: 13 százalékkal csökkentik a fizetéseket, és a cafeteriát is elvették - írja a Blikk.

Láthatóan a Grundy UFA által gyártott szappanoperát sem kíméli a médiaszektorban, a reklámpiacon is tapasztalható válság, hiába végez a évek óta a nézettségi listákon az első háromban: az [origo] információi szerint tavaly új megállapodás jött létre a stúdió és az RTL Klub közt, így kevesebb pénzből gazdálkodik a gyártó (2011 őszén kilencmillió forintba került egy epizód).

"Jelenleg Magyarországon nincs olyan cég, amelyre ne lett volna hatással a gazdasági válság. A megszorítások sajnos általánossá váltak a média világában is, ha csak a két kereskedelmi csatornára gondolunk az elmúlt időszakban. A helyzetnek megfelelően a költségeket nekünk is optimalizálni kellett, ezért csökkennek a kiadások, a bérek és egyéb juttatások. Csak így tudjuk megőrizni a Barátok közt biztonságos jövőjét" - nyilatkozta a Barátok közt sajtósa.

Tévés sztorija van? Látott valami furcsát, érdekeset? Mit kérdezne a tévécsatornáktól?Írja meg nekünk!