Ideges, feszült kiválasztás volt a Való Világban

vv5 2012
Vágólapra másolva!
Mivel már csak bő egy hónapot kell kihúzniuk az RTL Klub valóságshow-jában szereplő villalakóknak, mindenki úgy érzi, hogy fél lábbal már ott van a hármas fináléban. A célegyenesben kipottyanni nem szívderítő, így feszült hangulatban zajlott az újabb kiválasztás.
Vágólapra másolva!

"Ha valaki tüzeskedik, az megégetheti magát. Akinek nincs köze egy vitához, ne szálljon be" - támadta a VV5 újabb kiválasztásán Attila előbb Seherezádét, de végül Fecóra tett, régi problémák miatt. Fecó, aki úgy nézett ki, mint egy dél-olasz város operaházának bohém igazgatója, az említett lányt küldené párbajra: a jelet kapott Sehezádé következett, ő Kingát jelölte meg, nem először.

Az a Kinga libbent a táblához, aki "pontot tenne valamilyen régi ügy végére": szépen felpörgette, felhúzta magát a monológ végére, szőke riválisát jelölte meg. "Akire én teszek, azzal szeretnék legkevésbé itt együtt élni. Nem találja benn a helyét, csapong, álszent" - magyarázta rövidre rá Vera, ő Kingára tett. Csaba zárta a sort, a védett Attilára nem tehetett, így Seherezádé nevét mondta ki, vele volt a legkevesebb "impulzusváltása".

A műsorvezető Lilu által megszólíttatott lány kétszer is kimondta a Való Világok legnagyobb közhelyét ("benne volt a pakliban"), jelezte, hogy nem lepődött meg nagyon, mert hónapokon át "nem lehet benn lébecolni." Seherezádé tehát megy párbajozni egy hét múlva, jó eséllyel Kinga lesz az ellenfél.

Tévés sztorija van? Látott valami furcsát, érdekeset? Mit kérdezne a tévécsatornáktól?
Írja meg nekünk!