Kihívás és végjáték a Való Világban, elemi ellenszenvvel

VV, való világ, Seherezádé, Attila
Vágólapra másolva!
Fecó belesápadt a kihívásba, keresztet is vetett, de hiába nyújtotta felé előbb a kihívást jelentő kendőt Seherezádé, végül Kinga lesz utóbbi ellenfele az RTL Klub valóságshow-jában. Már nincs sok hátra, február végén finálé.
Vágólapra másolva!

Nem hozott különösebb meglepetést a VV5 újabb kihívása, ahogy azt megjósoltuk vasárnap este, a két szőke lány megy párbajozni az RTL Klub realityjében. A kihívó Seherezádé előbb Kingát támadta verbálisan, aki azzal védekezett, hogy ő nem játssza meg magát, mindegyik karakter ő, "a kedves is, a hisztérika is", vélte. "Óriási ellenszenv van köztünk" - magyarázta a riadt tekintetű, idegileg kissé megfáradt, meglehetősen mocskos szájú Kinga.

A kihívó előbb elmondta, hogy úgy remeg, mint egy nyárfalevél, majd a reklámszünet után újfent Kingát vette elő: megerősítette, hogy ősi ellenszenv van kettejük közt. "Benned az empátia nulla. Te papolsz erkölcsről és vájkálsz a magánéletemben? " - kérdezte tőle, de a kanapén ücsörgő rivális csak azzal volt elfoglalva, hogy minél többet grimaszoljon a monológra adott három perc alatt.

A volt táncoslány Csabának és Fecónak is beszólt röviden, kapkodva, majd visszatért kedvenc ellenfeléhez, Kingát gonosznak, képmutatónak, álszentnek aposztrofálta, és rá is tette a zöld kendőt. "Borzalmasan lát egy-két dolgot. A párbaj alatt választ fog kapni kérdéseire" - elemezte röviden a helyzetet Kinga, miközben a párbaj szélére sodródott, de azt végül megúszó Fecó akkorát sóhajtott, hogy a fuvallattól kidőlt néhány öregebb fa a villa környékén.