Kaszkadőrökkel vették fel Liptai Claudia balesetét

Vágólapra másolva!
Fontosabb sorozatkarakterek távozását a forgatókönyvírók szeretik drámákhoz, látványos balesetekhez kötni: Liptai Claudia karaktere sem csak elköszön, és kilép az ajtón.
Vágólapra másolva!

Liptai Claudia karaktere a héten távozik a Jóban Rosszban szappanoperából, méghozzá látványos körülmények közepette. A történet szerint Barbara és Alexa kocsiját egy furgon követi, és próbálja lelökni az útról, mikor észreveszik, hogy nem fog az autón a fék. Elkerülhetetlen a baleset, a fekete járművet megdobja egy bukkanó, és miután többször megpördül a levegőben, az úttestre csapódik. A sorozat forgatókönyvíróinak fantáziáját profi kaszkadőrcsapat valósította meg.

"Amikor földet ért az autó, megállt és elkezdett füstölni, percekig nem mertünk oda menni. Az egész stáb csak állt ott, mert azt gondoltuk, hogy a kaszkadőrnek baja esett, de szerencsére nem így történt. Hála istennek ilyen nagy balesetem soha nem volt, csak egy kisebb. A fémes csattanásra emlékszem, és hogy mikor kiszálltam, úgy éreztem, nincs semmi bajom. Majd valaki szólt, hogy vérzik a lábam" - nyilatkozta a TV2-nek a színésznő, akiről azt is tudni lehet, hogy ez a baleset volt az utolsó jelenetsorainak egyike, amelyet a Jóban Rosszban stábjával forgatott.

tv2

tv2

tv2

tv2

tv2