Megmérgezték az Amazing Race egy producerét

Vágólapra másolva!
Afrikai forgatás során meghalt Jeff Rice, a Magyaroszágon is vetített Amazing Race című reality egyik producere, valószínűleg megmérgezték.
Vágólapra másolva!

Egy ugandai szállodai szobában találtak rá Jeff Rice holttestére - írja a foxnews.com. Az Amazing Race című, Magyarországon is látható utazós, kalandos reality egyik producerét az első jelentések szerint egy helyi banda mérgezhette meg. A gyilkosságról a kétgyerekes férfi felesége adott hírt, aki szerint a producer női asszisztense is kapott a méregből, őt egy ugandai kórházba szállították, jelenleg kómában van.

Rice és asszisztense ahhoz a csapathoz tartozott, amely sokat utazott világszerte, hogy a népszerű valóságshow-hoz új lokációkat találjon, feladatokat eszeljen ki, előteremtvén a feltételeket egy forgatásra. A férfi nem csak a CBS-nek dolgozott, korábban az Animal Planetnek és a Nagy fogyás című műsor dél-afrikai verziójának is besegített.

Az Amazing Race nagy siker, huszadik évadjánál tart - a jelenlegi évad öt kontinens 22 városát érinti, a fődíj pedig egymillió dollár. Pár évvel ezelőtt volt szó kelet-európai verzióról is (az ázsiai mintájára), magyar párosok is jelentkeztek szép számban, de az AXN végül jegelte a projektet.