VV5: egy célja volt csak a tíz villalakó beköltöztetésének

Való Világ5, vv5, Eszter, Cristofel, Seherezádé
Vágólapra másolva!
Az utolsó hét nézettségének emelése érdekében küldte be az RTL Klub a tíz kiesett villalakót a Való Világ-ba. A missziót már részben teljesítették is a keddi adással.
Vágólapra másolva!

A kereskedelmi célcsoportban 28,4 százalékos közönségaránnyal ment a Való Világ adása február 21-én, kedden, ami több mint 5 százalékpontos növekedést jelent az egy nappal korábbi eredményhez képest (hétfőn 23 százalékkal futott a reality, amelyet az NCIS ismétlése is megszorongatott). A nézettség emelkedése nem csak a beköltöztetett tíz szereplőnek köszönhető, hanem a kiválasztásnak is, ugyanis a finálé előtt lesz még egy párbaj: ezen Fecó mutathatja meg, hogy nem volt felesleges benti léte.

Tanácsos is volt beküldeni pár friss embert az utolsó hétre, mert négy, perceket számoló, visszafogottan udvarias, felesleges rizikót már nem vállaló, az öt hónapos (önként vállalt) fogság után kissé fásult villalakóval bajos lett volna megtölteni az egyórás összefoglalókat: a végjátékban senki nem kockáztat, négy ember közt eleve kevesebb az interakció, így az esély szexre, óriási botrányra megközelítőleg nulla.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub/Hajnal András


A VV5 este kilenckor már nem hozott olyan imponáló számokat, mint a gyakran 40 százalékkal futó, hetes sávba tett négyes széria, de így is rendre nyerte műsorsávját.

Ne felejtsen el szavazni a cikkoldal jobb szélén, alul! Barátkozzon szórakoztató és tartalmas tévés blogunkkal is!