Gyors visszavonulást vagy társadalmi humort várnak Fábry Sándortól

Vágólapra másolva!
15 376 szavazat érkezett a tévérovatban feltett kérdésünkre: az olvasók többsége szarkasztikus társadalmi humort vár az új Fábry-showtól - vagy épp gyors visszavonulást.
Vágólapra másolva!

Az RTL után új csatornán folytatta Fábry Sándor: az MTV-nek különösebb nézettségi elvárása nincs a show-val szemben, így a műsorvezető (aki az Esti Showder-ben a fénykorban bő kétmillió ember szórakoztatott) megengedheti magának, hogy olyan vendégeket hívjon, akik őt érdeklik, de nem ültetnek le egymillió nézőt sem a képernyő elé.

Olvasóinkat arról kérdeztük, mint várnak a Fábry című műsorról, amelyből kettő ment le (negyven adásra szerződött az MTVA). Bő 15 ezer voks érkezett: a válaszadók 53 százaléka szerint inkább vissza kellene vonulnia, 17,6 százalék úgy gondolja, hogy szarkasztikus, társadalmi humorra lenne igény. Politikai humort nagyjából 15 százalék vár Fábrytól: ezen belül többen várják, hogy a baloldalnak szóljon be a showman.

mtv

A válaszok alapján egyszerű, obszcén, fingós tréfákra több nézőnek (4,9%) vagy igénye, mint a kulturális térből érkezett vendégekre (4,3%), és meglepően alacsony azok száma, akik külföldi sztárvendégekre számítanak (bőven 2% alatt). Olvasóink szerint zenekarra, fellépő együttesre egyáltalán nincs szükség, százból egy internetező hiányolná a muzsikát a show-ból.

Fábryval készült interjúnkat itt olvashatja.

Barátkozzon szórakoztató és tartalmas tévés blogunkkal is!