Sebestyén Balázs: Ha nem jó a műsor, belebukom én is

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub legfoglalkoztatottabb műsorvezetője a VV5 után február 27-től az Egy perc és nyersz! című vetélkedővel lesz képernyőn minden este, amelyet pár hét múlva A széf új részei követnek. A Való Világ-ról adott egy rövid elemzést, új műsorából újabb részeket venne fel, és Friderikusz Sándor szavaira is reagált.
Vágólapra másolva!

163 nap után ért véget a VV5, amelyet ketten vezettek Liluval. Sebestyén Balázs úgy véli, teljesen más típusú társaság jött össze: a négyesben sokkal többet buliztak, itt viszont szigorú taktikázás ment. "Nem volt rosszabb a hangulat, csak itt keményebb játék ment. Évekig nem volt Való Világ, a VV4-et viszont mindenki látta, fel tudott készülni a játékra" - mondta.

Fórumokon többen nehezményezték, hogy a műsorvezetők elfogultak voltak valamely játékossal szemben. "Ezt mindig azt érzi, akinek épp nem a kedvencéről van szó, ilyenkor a finom beszólást a néző saját karaktere bántásának veszi. Nem elfogultság ez, inkább más típusú szemlélet, amikor az összekötő szövegben bizonyos dolgokat más összefüggésbe helyezünk. Nekünk, készitőként nem az a fontos, ki milyen, hanem az, hogy a műsor legyen jó, mert ha nem az, belebukom én is" - magyarázta.

Szerinte egy jó VV-párbajon életfelfogások, életszemléletek ütköztek, Gigi és Éva összecsapásán például két világnézet találkozott. Úgy látja, a néző annak drukkol, aki hasonlít rá belső tulajdonságaiban, azt támogatja, aki olyan, mint amilyen lenni akar a tévéző. Bevallja, hogy voltak, akiket jobban kedveltek, de mindig csak műsorkészítői szemmel nézték őket.

rtl
rtl


Egy perc, és nyersz!

rtl
rtl




rtl
rtl




A széf

Egy [origo]-s interjúbanValó VilágFriderikusz Show