A nap sorozatképe: a legcsábítóbb szobalány

2012.02.28. 21:41

Naponta egy képet mutatunk a közelmúltban látott vagy mostanában képernyőre kerülő tévésorozatokból. Olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban, és tévés, sorozatos ajándékokat, könyveket nyerjenek.

Van olyan, hogy valaki megvesz egy szép házat, majd semmi nem stimmel vele, csöpög a csap, potyog a tetőről a cserép, ócskák a csövek a falban. De olyan azért szerfelett ritkán van, hogy egy egész csapat kísértet bolyong a pincében, akik közül néhány a fenti szinteken is aktív, például a képen is látható csábos, szexis szobalány - akit csak a családfő lát így, mert amúgy egy félszemű, aszott öregasszony. Melyik sorozatban bukkan fel ez az emlékezetes karakter?

fx

A megfejtést erre az e-mail címre kérjük, "A nap sorozatképe" megjelöléssel. A helyes megfejtést beküldők között sorozatos ajándékokat, könyveket sorsolunk ki.

Jelenleg a hetedik forduló zajlik, a következő sorsolás a megfejtők között március 7-én lesz. Az öt nyertes neve másnap olvasható lesz a tévérovatban, a sorsolásban szerencséseket az [origo] e-mailben is értesíti. A játékban az [origo] dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.

Az ajándékok felajánlója az RTL Klub és az AXN.