A nap sorozatképe: bérgyilkos a templomban

Vágólapra másolva!
Naponta egy képet mutatunk a közelmúltban látott vagy mostanában képernyőre kerülő tévésorozatokból. Olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban, és tévés, sorozatos ajándékokat, könyveket nyerjenek.
Vágólapra másolva!

Egy bérgyilkos (akinek alakítóját a 24 című akciósorozatból is ismerheti a tévéző) besétál egy templomba, majd hosszas eszmecserébe kezd a pappal. A hit, a vallás nagy kérdéseit tárgyalják, vitatkozva arról, mi a jó és a mi a rossz, miközben korábbi, gyakran igen véres eseményeket is láthat a néző. Mi a websorozat címe?

Forrás: axn.sajtoklub.tv

A megfejtést erre az e-mail címre kérjük, "A nap sorozatképe" megjelöléssel. A helyes megfejtést beküldők között sorozatos ajándékokat, könyveket sorsolunk ki.

Jelenleg a hetedik forduló zajlik, a következő sorsolás a megfejtők között március 7-én lesz. Az öt nyertes neve másnap olvasható lesz a tévérovatban, a sorsolásban szerencséseket az [origo] e-mailben is értesíti. A játékban az [origo] dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.

Az ajándékok felajánlója az RTL Klub és az AXN.