A nap sorozatképe: kétszáz évet ugrott az időutazó nő

Vágólapra másolva!
Naponta egy képet mutatunk itthon is képernyőre kerülő tévésorozatokból. Olvasóinknak csak a széria címét kell beküldeniük, hogy részt vehessenek a játékban, és tévés, sorozatos ajándékokat, könyveket nyerjenek.
Vágólapra másolva!

A napi sorozat, telenovella a kolumbiai függetlenség kivívásának korában játszódik, itthon az egyik nagy kereskedelmi tévé adja folyamatosan. Noha az 1800-as évek elején járunk a sztori szerint (1810-ben kiáltották ki a függetlenséget), ez nem zavarja a kép jobb oldalán látható, pillepalackot szorongató, szemüveges nénit abban, hogy beálljon a képbe. A ház falán is feltűnően sok a villamos vezeték. Melyik ez a széria?

Forrás: TV2 sajtószoba

A megfejtést erre az e-mail címre kérjük, "A nap sorozatképe" megjelöléssel. A helyes megfejtést beküldők között tévés ajándékokat, táskát sorsolunk ki.

Jelenleg a nyolcadik forduló zajlik, a következő sorsolás a megfejtők között március 19-én lesz. A hét nyertes neve másnap olvasható lesz a tévérovatban, a sorsolásban szerencséseket az [origo] e-mailben is értesíti. A játékban az [origo] dolgozói és családtagjaik nem vehetnek részt.

A nap sorozatképét támogatta és az ajándékokat felajánlotta a Sport1 új, Fieszta című műsora.