Éjszakai konspiráció és szakítás az Éden Hotelben

Vágólapra másolva!
A Viasat3 valóságshow-jában az újonc öt nővel mehetett randizni, a nyaralóban a férfiak pedig különös ajánlatot kaptak a csábítónak beküldött Píttől. Az adásban volt jó adag taktika, sértődés, pár alligátor - és a végén romantikus csókokat is láthattak a nézők.
Vágólapra másolva!

Az Éden Hotel március 13-i adásában az előző este igen durván, filmszakadásig berúgó jövevény, a csábítónak beküldött férfiú, bizonyos Pít kapott lehetőséget arra, hogy a keserves másnapot egy közeli krokodilfarm meglátogatásával feldobja. Hogy ne magában menjen, és ismerkedhessen, a már párban lévő lányok elkísérték. Kíra még sírva is fakadt, mert nem vélte biztonságosnak a csónakázást a lomha, jóllakott alligátorok közt, vagy csak abban nem bízott, hogy az értékesítési vezető egyetlen evezőcsapással le tud ütni egy krokodilt.

Ezzel párhuzamban az Éden Hotelben maradt öt ifjonc ajánlatot kapott levélben: aki lemond hölgytársáról, az védettséget kap csütörtökre, a párválasztóra. Ha senki nem lesz ennyire előzékeny, udvarias, akkor az időközben kijózanodó, feltűnő némaságba burkolózó menedzser kapja a biztos bennmaradást.

Forrás: Viasat3

A lányok visszatérése után Kíra és Noémi omlott össze temporálisan, mert az ő párjuk döntött úgy, hogy átadja fekhelyét, szobáját a hanghordozásban és fizimiskában az első Éden Hotel-ből megismert Kristófra emlékezető Pítnek. Utóbbi a vörös hajú lány mellett döntött, így Tamás mehetett a szingliszobába: ő ugyan nem eshet ki, de nem is választhatja korábbi párját.

Meglehetősen gyorsan konspirálni kezdtek a hálószobákban és a medence mellett a szereplők, többen jelezték, hogy elégedetlenek a Niki-Krisztián páros erősödése láttán. Mások vélt ereje nem izgatta különösebben Mátét és Edinát, ők inkább hosszan csókolóztak, a romantikusabb női nézők nagy örömére.