Váratlanul hazaküldték Nikit az Éden Hotelből

Vágólapra másolva!
A 21 éves pécsi animátor, Nikolett érkezése természetesen nem egy aranykor, a béke és prosperitás periódusának kezdetét jelentette a valóságshow-ban: sokak döbbenetére a keddi adásban druszája, Niki esett ki a realityből.
Vágólapra másolva!

A heti nyitórészben egy új lány érkezett, Nikolett (a képen), aki egyből két hálópartnert választhatott. A realityben a sokak által megutált Tomi kiesése után amúgy is volt némi felfordulás, mert szerkesztői utasításra szobatársat kellett cserélnie mindenkinek, senki nem maradhatott régi párja mellett.

A stratégiai játék nézői megszokhatták, hogy hétről hétre el kell hagynia valakinek az Éden Hotel-t a csütörtöki párválasztó ceremónián, ám a második évadban több játékos esett ki hét közben is. A Noémit megsértő Peti, a kaktuszceremónián a lányok által ellenszenvesnek találtatott Ádám vagy a 850 ezer forinttal vidáman lelépő Alexa: mind váratlanul estek ki a valóságshow-ból. A keddi adásban egy régi játékosnak kellett távoznia: az újonc Niki ideiglenes párját nézte ki magának, így a plasztikai műtétek nagy kedvelője kipottyant.

Forrás: Viasat3 - Nánási Pál

A régi szereplő elhullása után temetői hangulat uralkodott a medencés villában, a lakótársak szomorú, megtört arccal ölelgették egymást, Niki volt párja vérbosszút forralt, sötét arccal (majd puszikat küldött a kamerának és rajzokat mutogatott elérzékenyülve), ketten pedig gumimatraccal úsztak odébb, hogy kifundáljanak valamit, amit stratégiának lehet hívni.