Látványosan összementek Jennifer Love Hewitt mellei pár címlap miatt

Jennifer Love Hewitt, amerikai színésznő
Vágólapra másolva!
A Szellemekkel suttogó színésznője új sorozatát előbb nagy melleit kihangsúlyozó képeivel, majd visszafogottabb formában reklámozta a Lifetime tévécsatorna.
Vágólapra másolva!

Jennifer Love Hewitt új sorozatát, a The Client List-et előbb a színésznő nagy mellű képeivel népszerűsítette óriásplakátokon a Lifetime tévécsatorna, de később a tévétársaság marketingosztálya túl merésznek találhatta a fehérneműs, erotikus fotókat, így az újabb verzióban már digitálisan kicsinyítették a színésznő melleit, hogy újságok címlapjára kerülhessenek. Az eredeti képeket itt nézheti meg, a transzformáció utánit itt találja.

Forrás: AFP/Getty Images/Frazer Harrison

Hewitt - aki az új sorozatban egy szexet is kínáló masszázsszalonban dolgozó családanyát alakít - a The Kevin & Bean Show-ban elmondta, hogy erősen csodálkozik azon, hogy digitálisan átalakították testét, mert korábban minden hasonló esetben megmutatták neki az új képeket, de ezúttal az ő engedélye nélkül adták ki ezeket.

A szériát április 8-án mutatták be az USA-ban, és a figyelemfelkeltő kampány valóban hatásos lehetette, mert 2,8 millió nézővel nyitott, ami a Lifetime csatornán remek szám, 2009 óta nem volt ilyen jó sorozatpremier - akkor a Drop Dead Diva ért el ugyanilyen eredményt.