Varnus Xavér és Havas Henrik nem ment el az RTL Klub műsorába

gyógyulj, Havas Henrik menye meghalt
Vágólapra másolva!
Hétfőn este új műfaj mutatkozik be az RTL Klubon: az Egyesült Államokban már több évtizedes múltra visszatekintő Roast a stand-up comedy egy speciális változata. Több zenész, ismert ember vállalta a szereplést, de a felkért Havas és Varnus inkább kimaradt ebből.
Vágólapra másolva!

Több médiaszemélyiséget, tévést, zenész megkeresett a produkció a Roast előtt, de nem mindenkinek volt kedve részt venni ebben - legalábbis az első ilyen jellegű műsorban nem. Kovács Kristóf producer az [origo] kérdésére elmondta, hogy Havas Henriket és Varnus Xavért szívesen látta volna a beszólós show-ban, de egyik sem vállalta a szereplést. Többen voltak, akik hosszan hezitáltak, Jáksó László például addig ült a szerződésén, hogy máig nem írta alá, úgy szerepelt a műsorban. A producer és a társak szerint legnehezebb dolguk Nagy Kriszta Tereskovával volt, aki furcsa kérésekkel rukkolt elő (például tökéletesen lefertőtlenített pisztolyt akart szopogatni - ezt meg is kapta), és a felvétel alatt végig bakteriális fertőzéstől rettegett.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A Roast lényege, hogy kilenc közéleti személyiség pellengérre állít egy hírességet, és bár a beszólások olykor durvának tűnnek, a szereplők emberileg és szakmailag is sokra tartják a főszereplőt. A csütörtöki sajtótájékoztatón Nagy Feró, a Roast főszereplője elmondta, jót is tett neki ez a műsor, hiszen visszavesz egy kicsit túlzott önbizalmából. Az első adásban a Beatrice frontemberének munkássága előtt tiszteleg a Showder Klub-ból ismert Kovács András Péter, Kiss Ádám, Dombóvári István és Rekop György, illetve Zalatnay Sarolta, Tereskova, Ganxsta Zolee, Sipos Péter, Magyar Attila és Jáksó László.

Az adás április 16-án 22.25-kor lesz az RTL Klubon, a következő 2012 őszén - mert az RTL évente csak két ilyen műsort tervez.