Testi sértés miatt letartóztatták A szökés szereplőjét

Vágólapra másolva!
Lane Garrison börtönbüntetés utáni próbaidejét töltötte kinn, amikor újra bevitték testi sértés gyanújával.
Vágólapra másolva!

Április 22-én délután már másodjára ment ki a rendőrség Lane Garrison Beverly Hills-i lakására, ugyanis telefonhívás érkezett onnan egy nappal korábban, miszerint a színész kezet emelt volt barátnőjére, Ashley Mattinglyre. A rendőrök az első hívás után is a helyszínre mentek, akkor nem találtak ott senkit, de másnap, vasárnap már felbukkant Garrison, akit menten be is vittek. A TMZ portál híre szerint ellenállást nem tanúsított, 50 ezer dolláros óvadék ellenében engedik el, hogy szabadlábon védekezhessen.

Garrison állítása szerint a lobbyban futott össze volt barátnőjével, akivel vitatkozni kezdtek. Szerinte a nő kiabált, falhoz vágta a színész mobiltelefonját, mire Garrison a vállánál fogva leültette egy fotelbe, majd elment. A férfi azt állítja, ő nem bántotta a nőt, ügyvédje pedig úgy véli, hogy a sérüléseket, foltokat Mattingly okozta saját magának.

A színésznek volt már baja a hatósággal: 2006 decemberében egy fának csapódott autójával, és ennek során egyik utasa, egy tizenhét éves fiú meghalt, a két hátul ülő tizenöt éves lány pedig megsérült. A baleset után Garrisonnál a Kaliforniában maximálisan megengedett véralkoholszint dupláját mérték, sőt, kokaint is találtak a vérében.

2007 végén három év és négy hónap börtönre ítélte a bíróság, de a színész jól viselkedett a sitten, így - idejét nagyjából megfelezve - 2009-ben kiengedték. Büntetését a Tehachapiban található Kaliforniai Korrekciós Intézetben töltötte.