Százhatvan haknira ment el eddig a Való Világ szereplője

vv olivér
Vágólapra másolva!
Sok szereplő profitált a Való Világ-szériákból, többen műsort vezethettek, könyvet adtak ki. Simon Olivér 160 haknin vett részt egy év alatt, a Blikk szerint több mint 6 milliót keresett ezzel.
Vágólapra másolva!

Olivér volt a VV4 egyik motorja, Alekosz nagy cimborája pár hónapig - míg magába nem zuhant, és ki nem esett az RTL Klub valóságshow-jából. Utána könyvet adott ki, éjszakai műsort vezetett a Cool tévén, és rengeteg helyre elhívták, jótékonysági eseményre és fizetős, vidéki, diszkós haknira egyaránt.

Fotó: Mudra László [origo]

"Több mint 160 haknim volt az elmúlt egy évben, amire nagyon büszke vagyok. Folyamatosan rendezem magam körül a dolgokat. Szerintem a népszerűségem abban rejlik, hogy nem a pénzkeresés az elsődleges célom, hanem az, hogy adjak valami pluszt az embereknek. Tisztelem a rajongókat, és ők ezt érzik. Volt menedzsmentem, de már én intézek magamnak mindent: rengeteg helyre hívnak, de mindenhova nem megyek el. Ha tudom, hogy kevés emberre lehet számítani, inkább otthon maradok" - mondta el a Blikknek a volt villalakó.