Két álomszuszék lány csomagolt az Éden Hotelben

éden hotel
Vágólapra másolva!
Távozott Petra és Reni a Viasat3 műsorából, de ez a tévézőknek aligha fog feltűnni, hiszen annyira passzívak voltak.
Vágólapra másolva!

Bizonyára vannak fiatalok, akik háromszor húsz percre meg tudják játszani magukat, és el tudják hitetni egy komplett, általában rutinos, több realityn edződött castingstábbal, hogy ők voltaképp ragyogó valóságshow-karakterek, hátuk mögött csak perpetuum mobile a nevük, és már óvodában is összeesküvés vagy cselszövés volt a jelük. A Viasat3 válogatóit sikerrel vette Reni és Petra, a csatorna jóhiszeműen kiutaztatta őket Mexikóba, drága pénzért, abban reménykedve, hogy aktív, de legalábbis látható szereplői lesznek majd az Éden Hotel második évadjának.

Nem így történt, mindkettő rendkívül gyenge, introvertált valóságshow-szereplő volt, olyasféle, akivel a szerkesztők sem nagyon tudnak mit csinálni: végtelenül lelassult táplálkozásból, félálomban történő napozásból és ötórás sziesztából nem lehet izgalmas összefoglalót készíteni. Egyszer úgy tűnt, hogy megmozdul a két lány, de később kiderült, hogy csak optikai csalódásról volt szó.

Petrának nagy esélye volt eljutni a végéig, mivel Pít volt a párja, aki a gitáros Tamás kiesése óta egyfajta vezérféle a játékban: a hétalvó szőke lány ezt a nagy lehetőséget sem tudta kihasználni, és amikor érezte, hogy baj lehet, akkor sem tett semmit ellene. Reni pedig a Délmagyar szerint gogotáncos: talán a legsótlanabb és legfélénkebb ebben a műfajban, mert négy nap alatt semmit nem mutatott, a szomorkás pislogást leszámítva. (Reni majdem bekerült korábban a VV5-be is - nem lett volna nagy túlélője a műsornak.)

Forrás: viasat3

Szerencsétlen, tökéletesen ötlettelen és mindenféle taktikát nélkülöző játékukra azzal tették fel a koronát, hogy mindketten az a Pít mögé álltak, aki napok óta vígan flörtölt egy másik új lánnyal, Andival, akinek ráadásul védettsége volt. A 24 éves értékesítési vezetőt így utóbbi vitte el, kiejtve a két lelassult kislányt - hiányuk aligha fog feltűnni a reality nézőinek.