Összerezzen a nagyi a Csillag születik vendégfellépőjétől

Soerii & Poolek
Vágólapra másolva!
Az RTL Klub közlése szerint Soerii & Poolek lép fel szombaton a show-ban.
Vágólapra másolva!

A következő Csillag születik műsorban Soerii & Poolek lesz a vendég - tudatta az RTL Klub. A formáció már kiposztolt magáról a Facebookra egy képet, amely a próbán készülhetett, ahol a lábuk látszik, a díszlet kivilágított lépcsője mellett, a szöveg pedig a következő: "Na, hol vagyunk, gec?"

A csapat a közösségi oldalon meglehetősen fiatalos lendülettel kommunikál híveivel: "Ma este Szeged! Mentsétek a nőket, mert csak egy kis tócsa marad a helyükön ha végeztünk!" - írták a minap, előtte tojásos fingszag terjedésével riogatták rajongóikat, korábban pedig a rivális csatornán futó Megasztár-t pocskondiázták.

A kollektíva két elméjével, Takács Zoltán Jappánnal és Kovács Gergő Gerrisonnal a Quart beszélgetett egy éve, itt ismerheti meg jobban az alakulatot. "A Csillag születik-be jelentkeztünk. Hívott minket a szerkesztő, hogy ez komoly-e, aztán az egyik válogatásra bementünk - az elsőkre nem is kellett. Amikor beléptünk az ajtón, akkor már éreztük, hogy rossz ötlet volt, annyira fosadék volt a hangulat" - nyilatkozták akkor.