Két együttes hullott ki a Csillag születikből

csillag születik
Vágólapra másolva!
Az In Diretta és az Immigrants nélkül megy tovább a show, noha utóbbival alapvetően elégedett volt a zsűri. Hajóséknak a Quantum XXL és Szirota Jennifer tetszett leginkább.
Vágólapra másolva!

A zsűri pontszámai alapján az In Diretta és Plazma került az utolsó két helyre, tőlük nem voltak különösebben elragadtatva Hernádi Juditék, Puzsér Róbert pedig hozta a beszólós karaktert, nem kegyelmezett, ha neki nem tetszőt látott. A Prügyi duó produkciója után megjegyezte, hogy minden idők második legnyálasabb dalát kellett végighallgatnia miattuk, és ezzel legfeljebb lagzikon lehet sikeres valaki. Juhász Marcit nem tartotta elég jó gitárosnak, énekesnek és szájharmonikásnak sem, kifogásolta, hogy nem saját dallal jött, Mészáros János Eleknek pedig megtiltotta, hogy bármikor máskor előadja A jó lovas katonának de jól vagyon dolga című nótát, megjegyezvén, hogy oltári baromság romantikát keresni a háborúkban. A zsűri pontjai alapján a Quantum XXL-nek és Szirota Jennifernek nem kellett nagyon tartania a kieséstől.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence



"Sokkal izgalmasabb dolgokat láttam, mint múltkor" - kommentálta a döntőt Pokorny Lia. Hajós elmondta, hogy nem örül a zord szabályoknak, mert biztosan kiesik valaki, Hernádi pedig majdnem mindenkit imádott, és jelezte, hogy a szíve fog vérezni. "Két kvalifikált produkció volt, szolid javulást mutat a show" - dünnyögte Puzsér, különösebb lelkesedés nélkül. A csábító rucikba bújt műsorvezetők, Lilu és Ördög Nóra élcelődtek is vele szigora miatt, valamelyik fellépő pedig úgy jellemezte őt, hogy Puzsér olyan ember, akinél mindig hétfő van. Puzsér egy keményebb kritikája után Hajós oda is szólt, hogy menjen át egy másik csatornára: talán a TV2-re és a Megasztár-ra célzott.

Az élő show előtt fellépett Brash Bence és Lola, továbbá a Neoton, ezeket a produkciókat felvételről adta le az RTL Klub. A zsűri pontjait és a nézők szavazatait összesítve kiderült, hogy az In Diretta és az Immigrants nélkül megy tovább a show.