Gyenge nézettsége ellenére folytatják Kiefer Sutherland sorozatát

sutherland
Vágólapra másolva!
Noha nem hozta az elvárt számokat, második évadot kapott a Touch.
Vágólapra másolva!

Bár első évadjában viszonylag szerény nézettséget szállított (célcsoportban a rating felére esett a premier óta), a Touch kap esély arra, hogy újfent bizonyíthasson - írja az ew.com. A szériát a Fox tévécsatorna számára a testvércégnek tekinthető 20th Century Fox TV gyártja, amelynek régi és jó kapcsolata van a főszereplővel, Kiefer Sutherlanddel, ezért is a bizalom. A színész korábban az itthon is látott 24 című akciósorozat mindenre elszánt ügynőkét, Jack Bauert alakította. Az Entertainment Weekly forrásai szerint még nincs aláírás a szerződésen, de mindkét fél szerint közeli a megállapodás.

Korábban a deadline.com arról írt, hogy a Vészhelyzet-ben és a Mr. és Mrs.-ben is látott Maria Bello állandó szerepet kap a drámai sorozatban, amennyiben az megkapja a második évados berendelést a Fox tévétársaságtól.

Fox

A Touch januári pilot után márciusban indult, a Hősök alkotója, Tim Kring új munkája. A történet természetesen misztikus irányba halad, miután középpontjában Sutherland karakterének - a feleségét a 2001. szeptember 11-i támadásban elvesztett Martinnak - autista fia áll, aki képes előre látni bizonyos jövőbeli eseményeket.