Ötmilliót követel az RTL Klub a hűtlen Való Világ-szereplőtől

Vágólapra másolva!
A VV5-ben látott Cristofel a Tv2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában beszélt nőveréses ügyéről, de az RTL Klub szerint szerződése értelmében nem mehetett volna a konkurens csatornához.
Vágólapra másolva!

A Való Világ 5 egyik korai kiesője, Cristofel a TV2 vasárnap esti talkshow-jában panaszkodott pár hete, de az RTL Klub szerint ezért büntetés jár: a különféle RTL-es show-k, tehetségkutatók, valóságshow-k szereplőinek szerződésében mind van egy pont, ami arról rendelkezik, hány évig nem mehetnek más csatornára. RTL-es, külön kikérendő engedéllyel feltűnhetnek a közszolgálati csatornán, akár rádióban, de az RTL és a TV2 nem engedik el egymáshoz képernyőseiket.

Cristofel Frizbi-s jelenléte akár a Heti hetes nézettségét is ronthatta volna, így az RTL Klub most ötmilliót követel a VV-játékostól a Bors szerint, bár a levelet senki nem vette át. "Az, hogy Cristofel nem vette át az ügyvédi felszólítást, nem változtat azon a tényen, hogy az RTL Klub érvényesíteni kívánja a szerződésében foglaltakat. Ezen cselekedetével csak újabb okot adhat az esetleges peres eljárásra" - közölte a lappal az RTL Klub sajtóosztálya.

A félig kubai fiú az ötmilliónak csak töredékét kaphatta gázsiként a félórás felvételért, így kár volt kockáztatnia a büntetést, különösen azok után, hogy hasonló hűtlenség miatt perli az RTL Nagy Alekoszt is - aki akár a lakását és a kocsiját is elveszítheti.