Két esélyest nyírtak ki az Éden Hotelben a kíméleten turisták

éden hotel
Vágólapra másolva!
A Viasat3 olyan fordulatot vitt a második széria végjátékába, amilyen az elsőben nem volt: beküldött két, turistának nevezett fiatalt azzal, hogy két nap "nyaralás" után költözzenek ki, és jelöljék meg azt a párost, amelynek el kell hagynia a játékot. Kiesett Pít és Andi, de az előzetes alapján a szerdai adásban megjelenik az első szériában látott Ádám, és talán Kristóf, Aliz.
Vágólapra másolva!

Fruzsi és Norbi névre hallgatott a két csendes bérgyilkos (a képen), akiket azzal a misszióval küldött be a produkció, hogy kiejtsenek egy párt: ettől többen menten rosszul lettek, hiszen akadtak köztük, akik tíz hete folyamatosan taktikáztak, szövetkeztek és konspiráltak a bennmaradásért, a 25 milliós fődíjért. Nekik sem volt több esélyük, mint pár újabb lakótársnak, ugyanis két idegen határozott sorsuk felől, mindössze két nap után.

Forrás: viasat3

A keddi adásban elmondták, hogy Edináék párosát erősnek vélték, de a fekete lányt nem találták őszintének. Mátét is ellenszenvesnek látták, és általában csupa rosszat mondtak róluk - úgy nézett ki, előkerül a bőrönd még aznap este, és hullnak majd rá a keserű könnyek. Anikót hullámzó kedélyállapotú nőnek írták le, és valóban, néha már-már orvosért kiáltana a tévéző egy-két dermesztő hiszti, majd a hirtelen váltás, egy hátborzongató vihogás után. Leventét "korrekt csávóként" definiálták, amit elégedetten konstatált. Szöcskét nem találták őszintének, párosukat a leggyengébbnek vélték.

Andi és Pít alkalmi alakulatát (a lenti képen) csak taktika miatt összeállt párosnak mondták, a bizalmat nem látták a két fél között. Noémi a pozitív és őszinte jelzőket kapta meg, de Márk zárkózottságát furcsállották - a lány közben akkorát nyelt, mintha egy napos, sivatagban töltött bolyongás után talált volna egy oázist. Végül nem kellett sokáig szorongania, mert a turistáknak nevezett páros kíméletlenül kimondta, hogy Pítének nem akarnak esélyt hagyni a végén. "Pít személyisége unszimpatikus volt" - kommentálta a döntést Norbi turista. "Elég gyenge páros volt, Pít Andit próbálta manipulálni" - helyeselt Fruzsi turista.

Forrás: viasat3

Az előzetes alapján mindenképp visszatér a szerdai adásban - látogatóként, tanácsadóként? - az első széria nagy taktikusa, Ádám (interjú vele itt olvasható), és úgy tűnt, hogy jön vele Aliz és az első sorozat nagy nyertese, Kristóf is.