Blogján válaszolt Hernádinak és Hajósnak a Fehér Puzsér

csillag születik
Vágólapra másolva!
A Csillag születik legutóbbi adásában a korábban szigorú kritikusként fellépő Puzsér Róbert önmagához képest szokatlanul kedves volt a fellépőkhöz. A fordulatot sokan kommentálták az interneten, fórumokon, a zsűritag pedig blogján elmélkedett.
Vágólapra másolva!

"Ki is valójában Fehér Puzsér? Miért jött el? Mit képvisel? Mit tanulhat tőle a ma embere? Megannyi kérdés, mely joggal foglalkoztatja a közvéleményt. Alapos néprajzi kutatás után megkísérlem tehát összefoglalni a Fehér Puzsér eljövetele és rövid földi szolgálata kapcsán közszájon forgó népszerűbb és kevésbé népszerű teóriákat" - írta blogján Puzsér Róbert, aki a jelenlegi legnézettebb magyar tévéműsorban új arcot mutatott egy adás erejéig, a kemény, kritikus hangnemről váltott visszafogottabb pozitívabb stílusra. Pontszámai továbbra is messze a társak átlagai alatt maradtak, de mindezt néha erőltetettnek tűnő mosollyal adta elő, amire reagált a sajtóban Hernádi Judit és Hajós András is. Előbbi szerint gyenge színészi teljesítmény volt, utóbbi pedig úgy vélte, hogy az ilyen húzásokkal eladja magát a bulvárnak.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

A zsűritag - aki ezzel az átalakulós szerepjátékkal nem csak a Fókusz-nak adott remek témát, hanem egyben a show-t is népszerűsítette, tehát hálás lehet neki a csatorna - blogjában összegyűjtött pár variációt arra, hogy mi is történt. "Az ország népe már irtózott a Sötét Puzsér kíméletlenségétől, kegyelemért fohászkodott. Eljött Fehér Puzsér, az éteri lény, akiből kiáradt a szeretet, a tömeg azonban Sötét Puzsért kiáltott, és a Fehér Puzsért keresztre feszítette" - ironizált a posztban, majd kitért Hernádi ("Puzsér megpróbált egy szerepet eljátszani, de mivel nem színművész, amatőr lett az előadás") és Hajós ("Puzsért marionettfiguraként használja a bulvár, miközben százszázalékos hatékonysággal teszi tönkre magát") észrevételeire is.

Legalább húsz verziót sorol fel Puzsér, köztük olyat is, miszerint az RTL Klub rászólt, hogy fogja vissza magát. Úgy tudjuk, a valószínűtlen transzformáció valószínűleg inkább a kritikus magánakciója volt, nem utasításra tette, ugyanis a műsor első szakaszában olyan is előfordult, hogy beszólt a helyben ülő közönségnek is - de a produkció vezetői az eset során őt védték, és nem kívánták korlátozni mondandójában.

Az előzményekről itt olvashat.

Mit gondol a sztoriról? Írja meg nekünk!