Bikinis magyar lányok rúgnak büntetőket az Eb-meccsek szünetében

bikinis magyar szurkolólányok, viasat6
Vágólapra másolva!
A 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű Európa bajnokság meccseinek szünetében csinos bikinis lányok 5 fős csapatokban rúgnak majd büntetőket a Viasat6 csatornán. A műsor címe Büntető - Európai Bikini Liga.
Vágólapra másolva!

Az Európa bajnokság mérkőzéseinek szünetében a Viasat6 próbálja percekre átcsábítani az MTV nézőit, bikinis lányok lőnek ötfős csapatokban 11-eseket a csatornán. A műsor kimondott célja, hogy a futballrajongóknak alternatívát nyújtson a stúdióbeszélgetésekkel szemben.

Forrás: SportKlub Sajtóklub

Az EB ideje alatt jelentkező műsorban a csoportmérkőzések alatt a lányok az adott napon pályára lépő nemzetek színeiben játszanak. A Büntető további különlegessége, hogy az Éden Hotel-ből megismert Levi új szerepben mutatkozik be: a kapusként Cipruson is játszó fiú ezúttal játékvezetőként közreműködik majd a meccseken.

Forrás: SportKlub Sajtóklub

A műsor kommentátora Horti Gábor lesz: "Ez sokkal komolyabb kihívás, mint egy negyvenöt perces mérkőzést kommentálni. Nyilván a nézők is más élményt kapnak, esztétikailag mindenképpen jobban járnak, különös tekintettel a felsőtestek kidolgozottságára. Nem kételkedem a lányok sportolói rátermettségében, de a műsor témájából adódóan a technikás játékosok mellett a látványban is fognak élvezetet találni a képernyő előtt ülők."