Ki nyeri az utolsó Megasztárt?

Vágólapra másolva!
Még hárman vannak versenyben, de május 18-án este kiderül, ki az a két énekes, aki bejut a fináléba. Megmondjuk, ki miért esélyes a fődíjra.
Vágólapra másolva!

Radics Gigi

Különösebb zenei képzettség nélkül is megállapítható, hogy tényleg jó hangja van, ráadásul a TV2 is favorizálja - ez abból is kiderült, hogy számos közös produkciónál a koreográfus őt állította középre, mintha őt sztárolták volna jobban (visszanézhetőek a videók TV2 internetes oldalán). Fiatal, formálható, irányítható, ami jó pont egy csatornánál - és tényleg tehetséges. Szerelmi ügyeiből még évekig profitálhat az Aktív, a Mokka, a Frizbi. Sokan már annyira biztos befutónak tartják, hogy ez lehet a veszte: nem szavaznak rá, mert azt hiszik majd, hogy úgyis ő vezet magasan.

Forrás: tv2.sajtoszoba.tv

Szakos Andrea

Kétségkívül nem érdemtelenül jutott a legjobb három közé, hangi adottságok tekintetében a jobbak közt volt ebben a szériában. Akár nyerhet is, mert vele jobban tudnak azonosulni a középkorú, idősebb nők (akik jellemzően szavaznak), és nem szabad elfeledni, hogy a tévézők szeretik a tündérmeséket, amikor a szegény lány gazdaggá és sikeressé lesz - talán épp az ő segítségükkel, azaz voksukkal. "Nem szeretném, ha a szegény sorsú lányt látnák bennem a nézők, és azért szavaznának rám. Csak akkor juttassanak tovább, ha a tehetségem miatt érdemesnek ítélnek erre. Ilyen mély gödörben még soha nem voltunk. Bármelyik pillanatban az utcára kerülhetünk" - nyilatkozta a Hot magazinnak. Kiemelik a szegénysorból Andreát, szemünk láttára bontakozik ki egy mexikói telenovella?

Talán Attila

Ő lett az idei év férfi előadója a TV2-nél. Mivel köztudottan nők szavaznak nagyobb számban, ezért is lehet esélye, ezért is juthatott be a legjobb háromba. A középkorú, idősebb nők mellett a tinilányok is előkapják gyakran a telefonjaikat: tőlük biztos számíthat sok voksra a jóképűnek mondott fiú. Vad, de nem ijesztően vad rocker, kócos, de nem gondozatlanul az, hanem tudatosan, minden tincsnek megvan a helye. Hány 12-14 éves lány tette már ki a poszterét a falára? Mennyire elszánt a tábora?

És miért lesz valószínűleg ez az utolsó Megasztár? Részletek itt.