Talán Attila: Végre fellélegezhetek egy kicsit

talán attila, megasztár
Vágólapra másolva!
A fináléba jutás előtt esett ki a Megasztár-ból Talán Attila, azonban mégsem csalódott, mert hamarosan közösen indul turnéra Caramellel és az idei széria döntőseivel, miközben lemezkiadást tervez. Mint megtudtuk tőle, Gigi harmadjára, Andrea negyedszerre tesz próbát a tehetségkutatón.
Vágólapra másolva!

Az [origo] megkeresésére az énekes elmondta, hogy számított a kiesésre: "Az, hogy bejutottam a legjobbak közé, már önmagában nagyon jó érzés. A Megaházban töltött három hónap egy szép, kerek történet az életemben, rengeteg jó dolog történt velem ez idő alatt. Úgy érzem, most végre fellélegezhetek kicsit, nem kell az előírt rendszerességet követnem, nem az órarend szerint töltöm a napjaimat, és nincs stresszhelyzet a verseny miatt. Az elmúlt hetekben csak a pénteki műsorra koncentráltam, nem foglalkoztam semmi mással az éneklésen kívül, jó egy kicsit mással is kikapcsolni".

Nehezen mond nevet, ha arról kérdezik, kinek drukkol a pénteki adásban. "Radics Gigi és Szakos Andrea is közel állnak hozzám, hisz az elmúlt heteket velük töltöttem. Én nem csak annyira ismerem őket, mint a nézők a tévé képernyőjén keresztül, hanem jóval közelebbről. Gigivel szemben kicsit elfogultabb vagyok, szerintem neki nagyobb esélye van arra, hogy nyerjen - de ki tudja? Idáig azért drukkoltam neki, mert már harmadik alkalommal jelentkezett a show-ba, viszont nemrég szembesültem azzal, hogy Andinak ez a negyedik próbálkozása. Érdekes összecsapás lesz, kíváncsian várom az eredményt"- fejtette ki véleményét a kieső.

A két hét múlva induló Caramellel közös turnét várja: "Bejárjuk az országot, körülbelül húsz településen fogunk fellépni. Számítok rá, hogy a későbbiekben is lesz lehetőségem találkozni a közönséggel, természetesen nem adom fel az éneklést azért, mert én nem nyertem a Megasztár-t. Abszolút elégedett vagyok a helyezésemmel, és nagyon örülök annak, hogy a színpadi megjelenésemet kiemelte a zsűri. Sosem tanultam táncolni vagy színészkedni, kizárólag megérzéseim alapján mozgok a zenére".

Rengeteg rajongói levelet kap, de sajnos még nem volt ideje mindenkinek válaszolni: "Mindenképpen fogok időt szakítani erre, de amióta kiestem, nem volt időm ezzel foglalkozni. A Megaházban el voltunk zárva a közönségtől, így csak a napokban jutottam hozzá az üzenetekhez. A tinilányok szerelmes levelei mellett számos olyan üzenetet is kapok, melyek feltöltenek és ösztönöznek, abszolút pozitívak a visszajelzések. Nem sok esélyt látok arra, hogy látatlanban kialakuljon egy párkapcsolat, de nyitott vagyok az ismerkedésre".

Bella Brigitta