Süllyesztőbe küldték Szalai Annamáriát

Vágólapra másolva!
Az MTV-s televíziós kvízműsor, a Maradj talpon! különkiadását vetítették le a 19. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A kihívó a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke, Szalai Annamária volt, aki munkatársaival játszott.
Vágólapra másolva!

Szalai Annamária volt a kihívó fél a Maradj talpon! különleges adásávan: a tévéző megtudhatta róla, hogy zalaegerszegi, csodálatosnak tartja a zalai tájat, továbbá esernyőt is gyűjt, szereti a különleges példányokat. A médiahatóság elnöke elmondta az adás előtt, hogy húsz-harminc játék mackót tart otthon, nem tud ellenállni a cipőknek, sokat költ ezekre.

A kérdések is passzoltak a versenyzők munkaköréhez, az első helyes válasz a "Médiatanács", a harmadik a "blog" volt, de tudni kellett azt is, hogy mely műsortípust büntette legtöbbször a médiahatóság (a valóságshow-kat), illetve hány százalékban kell magyar zenét sugároznia a rádióknak. Szalai Annamária nem tudta, kit tartanak a szerkesztők a magyar könnyűzene korszakos alakjának, aki mostanában rezignált nyuggernek nevezi magát (Bródy János), de így is nyert jelképesen 25 millió forintot, a végén pedig kipróbálhatta, milyen érzés a játékban a mélybe zuhanni.