Már lehet jelentkezni a Voice-ra

Vágólapra másolva!
Szerdától lehet jelentkezni a The Voice - Magyarország hangja című énekes tehetségkutató versenybe. A produkció jó hangú énekeseket vár, de ezúttal profik is jöhetnek.
Vágólapra másolva!

Mint elsőként megírtuk, Magyarországon ősszel indul a The Voice: a TV2 olyan 16 évnél idősebb, tapasztalattal már rendelkező, akár profi vagy éppen teljesen kezdő, ám kimagasló hangi adottságokkal rendelkező énekesek jelentkezését várja a műsorba, akik biztosak abban, hogy a legjobbak között van a helyük.

Forrás: nbc

A The Voice - Magyarország hangja énekversenyben csak a hang számít, ugyanis a műsor első, éles megmérettetésén a hazai könnyűzene ismert arcaiból álló "Mesterek" nem is láthatják az énekeseket: a meghallgatás alkalmával a színpadnak háttal ülve, csak az elhangzott dal alapján döntenek a továbbjutásról. Amennyiben az egyik Mesternek tetszik az énekes hangja, megnyom a széken egy gombot, a forgószéke pedig megfordul: ekkor látja meg a kiválasztott versenyzőt.

Az ítészek szerepét betöltő Mesterek nemcsak véleményt alkotnak, ennél is fontosabb, hogy a kiválasztás során saját csapatot állítanak fel az énekesekből, akiket mindvégig ők készítenek fel a megmérettetésekre. Aki továbbjut, a további adásokban már az egyik Mester csapatának tagjaként bizonyíthatja, hogy méltó a Magyarország hangja címre. Jelentkezni a www.thevoice.hu oldalon lehet.