Quantum XXL: A rajongók nagyon el voltak kenődve

Vágólapra másolva!
Állva tapsolták a táncos csapatot, de ez sem volt elég a végső diadalhoz a Csillag születik-ben. Hartmann Gábor, a Quantum XXL koreográfusa elégedett a dobogós helyezéssel, és úgy véli, sikerült elérniük kitűzött céljaikat.
Vágólapra másolva!

"Nagyon jól éreztük magunkat a finálén, én maximálisan elégedett vagyok a csapattal. Nem vagyunk csalódottak, amiért nem nyertük meg a Csillag Születik-et, felkészültünk erre az opcióra is. A családtagok, a barátok és a rajongók viszont nagyon el voltak kenődve az eredményhirdetés után. Igazán nagy elismerés az, hogy hétről hétre mi kaptuk a legtöbb pontot a zsűritől, ami már önmagában felér egy nyereménnyel. Ilyen még sosem volt a tehetségkutatók történetében, hogy egy előadó végig az első helyen álljon a kapott pontszámok alapján"- mesélte az [origo]-nak a Quantum XXL táncosa.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Superhero nevű koreográfiájuk és közös produkciójuk a Face Teammel egyaránt profi volt, a zsűritől ismét nagy pontszámokat zsebeltek be. "Kíváncsiak voltunk, tartogat-e nekünk az utolsó fellépésre Puzsér Róbert tíz pontot, de a kapott kilencnek is nagyon örültünk, hisz az ő mércéjén ez is óriási elismerésnek számít. Szeretnénk nemzetközi szinten is megállni a helyünket, folyamatosan képezzük magunkat, nagyon sok pénzt és energiát pumpálunk bele a csapatba. Most kell megtennünk minden tőlünk telhetőt, hisz a nagymértékű izomterhelés miatt körülbelül tizenöt évet lehet ilyen aktivitással ebben a műfajban táncolni. Nem szeretnénk haknicsapattá válni, igényes műsorokkal szeretnénk színpadra állni a későbbiekben is."

Mint mondta, a Britain's Got Talent- ben sikereket elért akrobatikus kosárcsapattal, a Face Teammel nagyon jó volt együtt dolgozni, nagy valószínűséggel lesz még közös projektjük. A finálé óta állandóan cseng a telefonja, folyamatosan kapják a felkéréseket, rengeteg fellépésük lesz nyáron és tánctábort is szerveznek. Most kevésbé stresszes a helyzet, hisz nincsenek határidők.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

A Quantum XXL táncosai most pihennek pár napot, Hartmann elmondása szerint eléggé kimerült a csapat az elmúlt hetekben: "Ahogy mondtam, nem állunk le, pihenni is felváltva megyünk. Az éjszakai edzéseket, a korai keléseket és a sűrű próbákat felváltotta az újabb zenék válogatása és vágása, tárgyalásokra készülünk és interjúkat adunk. Sok munka lesz átalakítani a kész műsorokat, hisz a Csillag Születik-ben adott volt az óriási színpad és a LED fal, de ezek nélkül is látványos produkciókat szeretnénk bemutatni."

A hét táncos a Black Time tánciskola honlapján és hivatalos Facebook oldalukon tartják a kapcsolatot a rajongókkal. Négy hete folyamatosan frissítik a Quantum TV-t, ahova a felkészülés során forgatott kisfilmjeiket töltik fel. "Aki akar, betekinthet a kulisszák mögé, megnézheti, hogyan dolgozik a csapat, hogyan zajlanak a próbák. Ezek nem utólag felvett dolgok, csak most tesszük publikussá a weben. Lesz még jó pár adás, folyamatosan dolgozom a filmek vágásán, úgyhogy érdemes ellátogatni a lapra. Az volt a célunk, hogy ne csak a színpadon lássanak minket a rajongók, a produkciónak ne csak a szórakoztatás részét, hanem a mögötte levő munkát is megismerjék."

Bella Brigitta