Charlie Sheen saját munkaadóját is meglepte

Charlie Sheen, Hollywood Hills, filmforgatás
Vágólapra másolva!
Charlie Sheen még elkészíti az amerikai FX csatorna számára az Anger Management című sorozatát, de utána nem szeretne forgatni, elege van. Vagy csak azért mondja ezt, hogy mindenki nézze utolsó szerepléseit?
Vágólapra másolva!

A 46 éves Charlie Sheen a New York Times-nak nyilatkozva elmondta, hogy még felveszi az FX csatorna számára az Anger Management című sorozatát, de utána nem kíván többet dolgozni, inkább öt gyerekével, focimeccsel és vidámparkkal múlatná az időt. A színész jelezte, hogy harminc éve forgat, elfáradt, és - miközben hálás a sorsnak az eddigiekért - semmi kedve hozzá, hogy "más ruháit viselje, más szavait mondja."

Forrás: Northfoto

Sheen, akit 2011-ben rúgtak ki a roppant sikeres Két pasi - meg egy kicsi-ből, korábban is mondott már vad dolgokat (egyszer arról elmélkedett, hogy ő valójában egy vatikáni bérgyilkos varázsló, továbbá tigrisvér folyik benne), úgyhogy nem biztos, hogy komolyan kell venni visszavonulási szándékát. Egyfelől lehet, hogy ez csak reklám, hogy mindenki nézze új sorozatát, ha már ez lesz ez utolsó, másfelől olyan szerződése van az FX-szel, hogy amennyiben az első tíz epizód sikeres, akkor újabb kilencven részt készít a csatorna számára - azaz még évekig képernyőn lehet.